漂流恐龍道中記 [A Dinosaur's Oddest Odyssey]

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

サーグ / Saag

サーグを食べました。パンジャーブでは冬に食べる料理で、マスタードの茎葉にほうれん草やアカザなどを加えて作ります。トウモロコシの粉で作った無発酵の平パンと付け合せの生の大根と一緒に食べるのが定番です。作る工程が面倒なため、一度に大量に作ることが多いようです。

I had a lunch with saag. In Punjab, saag is a winter dish made with mustard greens, spinach, or birdfoot. It is typically eaten with flat breads made from maize flour as well as fresh daikon radish as a relish. Usually, Punjabi people cook a large quantity of it at once to save labour.

saag
スポンサーサイト
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。