漂流恐龍道中記 [A Dinosaur's Oddest Odyssey]

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

ラーピン / La phing

デリーのチベット人街でラーピンを食べました。ラーピンは緑豆デンプンと水を加熱して糊状にし、冷やし固めた麺料理です。いろいろなものがあるようですが、この屋台のものはスープに浸かっていて、上にカリカリの油揚げのようなものが乗っていました。

I had la phing at a stall in a Tibetan area in Delhi. La phing are jelly noodles made from mung bean flour. It seems that there are various ways to serve them, and the lady at this stall served them with soup and crispy toppings that resembled deep-fried tofu.

making la phing making la phing making laphing

making la phing making la phing
スポンサーサイト
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。