漂流恐龍道中記 [A Dinosaur's Oddest Odyssey]

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

チベットのチーズ / Tibetan cheese

Tibetan cheese

チベット人のお坊さんに貰ったチベットのチーズです。保存のため水分が少なく、固くて最初のうちは味がありません。口の中に入れて時間をかけて噛みます。甘い味の付いたものや薫製にしたものなど、幾つか種類があるようです。

I had a chance to eat some Tibetan cheese at a Tibetan monk's room. It is dry and hard for preservation. This cheese is slowly chewed in the mouth, and it is rather tasteless for the first few minutes. It seems that there are a couple of varieties, including the kind with a sweet flavour or the kind that is smoked.
スポンサーサイト
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。